Madeno Racing

crate washers pallet washers container washers
Madeno News

Home News Focus III ST suspension-kits beschikbaar
2012.10.09

Focus III ST suspension-kits beschikbaar


Voor de nieuwe Focus ST modeljaar 2013 heeft Madeno Racing reeds twee verschillende Bilstein suspension upgrade-kits beschikbaar.

De Bilstein B12 pro-kit biedt met zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding een eerste upgrade om het standaard onderstel, wegligging en de handling van de nieuwe 250pk sterke Focus ST te verbeteren. De B12 pro-kit bestaat uit monotube sportschokdempers met upside-down technologie en progressieve sportveren waarbij de rij-hoogte met respectievelijk 25mm voor en 10mm achter wordt verlaagd.

De prijs voor de nieuwe Focus ST B12 pro-kit bedraagt € 736,00 excl. BTW en montage kosten. Optioneel kunnen de Bilstein schokdempers uit de B12 kit door Madeno Racing volledig naar persoonlijke wens worden aangepast, door deze unieke custom revalving service worden de Bilstein schokdempers door de Madeno Racing suspension technici voorzien van de gewenste set-up met keuze mogelijkheden van ultiem rij-comfort tot ultra sportief.
 

De Bilstein B14 PSS suspension-kit is daarop volgende onderstel upgrade met eveneens een sublieme prijs/kwaliteit verhouding om de wegligging en handling van de Focus ST verder te optimaliseren. 
De B14 kit bestaat ook uit monotube sportschokdempers met upside-down technologie en is tevens voorzien van een speciaal ontwikkelde high-performance verenset met progressieve veerkarakteristiek.

 
In tegenstelling tot de B12 pro-kit is de de B14 PSS suspension-kit voorzien van verstelbare veerschotels waardoor de wagenhoogte geheel naar persoonlijk wens kan worden afgesteld. De verstelbare veerschotels maken een verlaging van minimaal 35mm tot maximaal 50mm mogelijk. De prijs van de Bilstein B14 PSS Ford Focus III ST kit bedraagt  € 749,00 excl. BTW en montage kosten.

Evenals de schokdempers uit de B12 kit kunnen de B14 schokdempers eveneens door Madeno Racing optioneel worden voorzien van een persoonlijke individuele custom set-up. Naast de beschikbare suspension-kits zal Madeno Racing  tevens diverse andere onderstel modificatie's zoals sport-stabilisatoren en verbeterde suspension bussen en rubbers voor de Focus ST in haar leveringsprogramma opnemen.


« back