Madeno Racing

crate washers pallet washers container washers
Madeno News

Home News Suspension performance programma nieuwe Porsche 911
2013.03.05

Suspension performance programma nieuwe Porsche 911


Madeno Racing biedt voor de nieuwe Porsche 911 type 991 3.4 als ook de 3.8 Carrera - S versies een uitgebreid sport suspension programma en specialistische suspension technology services.


Bilstein B6 mono tube sport-schokdempers zijn een eerste optionele upgrade welke de nieuwe Porsche 911 een sterk verbeterde handling, wegligging en tractie verschaffen.
De B6 sport-dempers zijn ontwikkeld voor sportief dagelijks gebruik met sublieme allround eigenschappen.
Speciaal voor 911 versies voorzien van het Porsche PASM (Porsche Active Suspension Management) systeem zijn de
B6 dempers ook als B6 Damptronic variant leverbaar.De B6 sport-schokdempers zijn volledig compatible met de originele Porsche veren, daarnaast biedt Madeno Racing tevens een high performance sport verenset waarvan de progressieve veerkarakteristiek volledig is afgestemd op de demping van de Porsche B6 sport-schokdempers. 

De rij-hoogte van het chassis wordt hierbij met 25mm verlaagd waardoor de body-roll vermindert en tevens de stuurprecisie, handling en driver-feedback toenemen.


Voor een ultieme sport-performance biedt Madeno Racing voor de nieuwe 911 Carrera versies de Bilstein B16 PSS10 coil-over suspension kit. Middels 1-weg verstelling zijn zowel de bump als ook de rebound demping-karakteristiek van de mono tube high-pressure schokdempers geheel naar persoonlijke wens en voorkeur instelbaar. De setting-range kent 10 verschillende afstelmogelijkheden van ultra comfortabel tot extreem sportief. De verstelbare veerschotels maken een individueel gewenste verlaging van de rij-hoogte van  -15 tot -40mm mogelijk.


De B16 PSS10 Damptronic sport-suspension kit is speciaal ontwikkeld voor 911 versies voorzien van het Porsche PASM systeem waarbij de bestuurder elektronisch de demping kan afstellen op een sport-comfort of sport-performance demper afstelling. Uiteraard beschikt de Damptronic kit eveneens over de mogelijkheid de rij-hoogte naar persoonlijk wens af te stellen.

Naast een optimale afstelling van de wielgeometrie biedt Madeno Racing optioneel de mogelijkheid om na montage van een B16 suspension kit tevens de wieldrukken van de nieuwe Porsche 911 individueel te optimaliseren.

Voor de nieuwe Porsche 911 3.4 & 3.8 Carrera S versies biedt Madeno Racing een uitgebreid scala aan gespecialiseerde suspension technology services zoals schokdemper test mogelijkheden waarbij iedere schokdemper individueel kan worden beoordeeld. Test faciliteiten voor een exacte analyse van de veerkracht en karakteristiek van zowel de originele- als ook de high-performance Porsche 911 sport veren. Bilstein/Porsche schokdemper services en rebuild mogelijkheden, wielgeometrie optimalisatie, set-up ontwikkeling & onderstel trouble-shooting.

Voor trackday deelnemers biedt Madeno Racing exclusief track-side support voor het optimaal en naar persoonlijke wens afstellen van uw high-performance Porsche onderstel.


« back