Madeno Racing

crate washers pallet washers container washers
Madeno Rally

Home Rally Suspension technology

Madeno Racing

Voor een optimale set-up en wegligging van uw rally-auto, biedt Madeno Racing rallysport deelnemers en rally-teams een uitgebreid scala aan specialistische suspension technology services.


Schokdemper-testbank
De suspension-afdeling van Madeno Racing is uitgerust met een state-of-the-art Roehrig schokdemper-testbank, waarmee iedere rally & rallycross schokdemper kan worden beoordeeld en de specifieke data kunnen worden geanalyseerd.
While it is tempting to choose a broad topic, a narrow topic is more targeted. Depending on the kind of essay you're writing, this could be a topic you've already written about before, or one you've heard a lot about, but have never put into words. Listed below are a few tips for selecting an essay topic. Keep in mind, however, that a broad topic is often more difficult to research so if you have struggles with essay writing you can go to essay writing services reviews and find a great helper for your case.

Competitieveren-testbank
De Madeno Racing suspension-afdeling is tevens uitgerust met een moderne Roehrig veren-testbank voor een exacte analyse van de veerkracht en veerkarakteristiek.Matching-service
Zowel voor rally-schokdempers als -veren biedt Madeno Racing een exclusieve matching-service, die onder meer van onschatbare waarde is bij gebruik van seriematige rally-schokdempers en –veren in merkencompetities.Rebuild-, revalving- en tuning-service
Naast het controleren, analyseren en matchen van rally- schokdempers, is Madeno Racing gespecialiseerd in het rebuilden en servicen van deze rally-schokdempers. Daarbij behoren fine-tuning en optimaliseren van de set-up of complete revalving uiteraard tot de mogelijkheden.
Vacuüm vulmachine
Om lucht en cavitatie in de schokdempers te voorkomen worden
de dempers middels een ultra moderne en volledig automatische
vacuüm vulmachine door Madeno Racing ontlucht en afgevuld
met high-performance Öhlins schokdemper olie. Middels stikstof
worden de dempers vervolgens op de juiste druk gebracht.

Öhlins Rally & Rallycross suspension technology
Madeno Racing is door Öhlins aangesteld als officieel Öhlins service center, naast de verkoop, ontwikkeling, volledige service faciliteiten, rebuilds en revalving verzorgt Madeno Racing eveneens professioneel support van Öhlins high performance rally en rallycross competitie schokdempers tijdens tests, rally
en rallycross events.

Custom-made Rally suspension
Madeno Racing biedt Rallysport deelnemers en
Rally teams unieke custom-build rally suspension
faciliteiten. De kwalitatief zeer hoogwaardige
schokdemper sets kunnen als one-off set of als
complete series met de gewenste specificaties,
performance en technology tailor-made worden
ontwikkeld en geproduceerd.
Eibach ERS competition springs
Naast high-performance rally & rallycross schokdempers levert Madeno Racing tevens het compete Eibach ERS competitie veren programma.
Development en optimalisatie
Op het gebied van ontwikkeling, troubleshooting en optimalisatie van de wielgeometrie en rally-set-up beschikt Madeno Racing over een jarenlange ervaring. De Madeno Racing suspension-engineers maken - met behulp van de meest moderne simulatie- en calculatie-programma’s - een exacte analyse van de optimale afstellingen van camber, caster, wagenhoogte, corner weights, ackerman, bumpsteer en roll centre.
Setup en handling
Voor het exact afstellen van de gewenste corner weights en set-up van uw rally-auto heeft de Madeno Racing suspension-afdeling de beschikking over een setup-platform voorzien van 4 digitale weegschalen en de juiste tools voor het exact afstellen van de gewenste corner weights en wielgeometrie.

Data aquisitie en begeleiding
Professionele data-aquisitie en een juiste interpretatie en analyse van de verkregen data leveren een onmiskenbare bijdrage aan de verbetering van de prestaties van zowel de rijder als ook de rally-auto. Op professionele wijze begeleid Madeno Racing dit traject: onafhankelijk en objectief advies bij de aanschaf en keuze van het juiste data-aquisitie-systeem, het monteren en calibreren van het systeem in de rally-auto, maar ook instructie, begeleiding en ‘driver-training' door ervaren data-engineer's tijdens tests en/of rally-events op iedere gewenste locatie.
Worldwide test, Rally & Rallycross suspension support
Madeno Racing biedt rallysport deelnemers & rally-teams de mogelijkheid om tijdens testdagen en rally-events een beroep
te doen op het brede scala aan Madeno Racing suspension services, zoals professioneel suspension support door ervaren suspension engineers, data engineering, troubleshooting, en suspension set-up development.