Madeno Racing

crate washers pallet washers container washers
Madeno News

Home News Öhlins Road&Track suspension-kit Golf GTI
2013.03.27

Öhlins Road&Track suspension-kit Golf GTI


Naast de reeds beschikbare Öhlins Golf GTI sport-schokdempers heeft Öhlins haar Road&Track programma verder uitgebreid met een geheel nieuw ontwikkelde high-performance suspension kit
voor de VW Golf GTI versies.

De hoogwaardige Öhlins Road&Track coil-over suspension kit is ontwikkelt voor dagelijks gebruik maar is daarnaast eveneens uitermate geschikt voor intensieve trackday deelname. De schokdempers zijn voorzien van het gepatenteerde DFV (Dual Flow Valve) systeem welke garant staat voor een superieure wegligging en handling zonder dat daarbij enige concessies behoeft te worden gedaan aan het rij-comfort voor dagelijks gebruik.


Middels de verstelbare veerschotels is de rij-hoogte zowel  - voor - als ook - achter - geheel naar
wens instelbaar. De speciaal ontwikkelde sportveren zijn voor- en achter voorzien van een lineaire
veerkarakteristiek.

Zowel de ingaande- alsook de uitgaande dempingskarakteristiek van de sport-schokdempers is middels één verstelknop geheel naar persoonlijke wens instelbaar.

De Golf GTI (type V en VI) Öhlins suspension kits zijn eveneens geschikt voor alle VW / Audi / Seat / Skoda modellen waarbij de voorwielophanging voorzien is voor
de montage van ø 54.6mm schokdemper bodies.
 

Naast de levering en montage van de Öhlins VW Golf GTI suspension-kits biedt Madeno Racing tevens een uitgebreid scala aan specialistische suspension technology services.
 

Voor trackday deelnemers biedt Madeno Racing exclusief track-side support voor het optimaal en naar persoonlijke wens afstellen van de complete setup van uw high-performance Golf GTI sportonderstel.


« back