Madeno Racing

crate washers pallet washers container washers
Madeno News

Home News Öhlins classic Porsche 911 Boge-strut conversions
2014.01.11

Öhlins classic Porsche 911 Boge-strut conversions


Naast de montage van de superieure Öhlins high-performance schokdempers in de originele Porsche Bilstein struts biedt Madeno Racing nu ook exclusieve conversie mogelijkheden voor montage in de originele Porsche Boge-struts.

De originele Porsche Boge-struts worden hiertoe voorzien van geheel nieuwe outer body-tubes. De nieuwe body-tubes worden door Madeno Racing geproduceerd uit hoogwaardig naadloos precisiebuis. Voor de zuigerstang montage van de upside-down voorschokdempers worden de tubes inwendig voorzien van nieuw ontwikkelde piston-rod mounts.

Om maximale stijfheid van de struts te verkrijgen en een constante voorwielgeometrie te kunnen waarborgen worden de Porsche struts en spindles voorzien van extra verstevigings gussets. Voor een optimale performance van de schokdempers worden de outer-tubes voorzien van ultra low-friction geleidelagers én speciale ontluchtingsfilters.

De spindle hoogte kan tevens voor specifieke Race of Rally toepassingen tailor-made worden aangepast waarbij de complete struts volledig TIG worden gelast en voorzien van een duurzame beschermende poedercoating.

Optioneel kunnen de outer-tubes voor competitie doeleinden door Madeno Racing worden voorzien van M52x1.5mm schroefdraad en verstelbare veerschotels waardoor een volledige Porsche RSR style coilover conversie eveneens tot de mogelijkheden behoort.


Naast de Porsche Boge-strut conversie mogelijkheden biedt Madeno Racing eveneens een breed scala modificaties en rebuild services voor de originele Porsche Bilstein struts.


- Porsche 911 classic Road struts -
 
- Porsche 911 classic Rally struts - 

- Porsche 911 classic Racing struts - 

- Porsche 911 classic RSR struts - 

- Porsche 911 classic Boge struts - 

- Porsche 911 classic Bilstein struts -


« back