Madeno Racing

crate washers pallet washers container washers
Madeno News

Home News Öhlins Road&Track suspension BMW 1M
2014.05.17

Öhlins Road&Track suspension BMW 1M


Om de wegligging, rij- en stuureigenschappen van de ultra sportieve BMW 1M nog verder te optimaliseren heeft Öhlins een nieuwe Road&Track suspension kit voor deze BMW sport-machine ontwikkeld.

De hoogwaardige Öhlins Road&Track suspension kit is ontwikkeld voor dagelijks gebruik maar daarnaast eveneens uitermate geschikt voor intensieve trackday deelname op een circuit.

De schokdempers zijn voorzien van het unieke
en gepatenteerde DFV (Dual Flow Valve) systeem welke garant staat voor een fenomenale wegligging en superieure handling zonder dat daarbij enige concessies behoeven te worden gedaan ten aanzien van het rij-comfort voor dagelijks gebruik.

Middels de ruime verstelmogelijkheden is de rijhoogte zowel -voor- alsook -achter- geheel naar individuele wens instelbaar. De speciaal ontwikkelde high-performance sportveren zijn, voor en achter voorzien van een lineaire veerkarakteristiek.

Zowel de ingaande- als ook de uitgaande dempingskarakteristiek van de Öhlins schokdempers zijn middels één externe verstelknop geheel naar persoonlijke wens en gebruiksomstandigheden instelbaar.

Naast de levering en montage van de nieuwe Öhlins BMW 1M suspension kits biedt Madeno Racing tevens een uitgebreidt scala aan gespecialiseerde suspension technology services en hoogwaardige
BMW 1M sport-chassis parts.

Voor trackday deelnemers biedt Madeno Racing exclusief track-side support voor het optimaal en naar persoonlijke wens afstellen van de complete chassis setup van uw high-performance BMW 1M sport-
onderstel.


« back