Madeno Racing

crate washers pallet washers container washers
Madeno News

Home News Mégane Trophy-R vestigt Nordschleife record met Öhlins suspension
2014.06.16

Mégane Trophy-R vestigt Nordschleife record met Öhlins suspension


Met een huiveringwekkende laptime van - 07'54"36 -  heeft de nieuwe Mégane RS 275 Trophy-R zojuist het ronderecord voor voorwielaangedreven productieauto's op de legendarische Nordschleife verbeterd.

De door Renault Sport onwikkelde nieuwe Trophy-R versies worden hiertoe voorzien van superieure Öhlins Road&Track onderstel technology.

De hoogwaardige Road&Track suspension kits zijn voorzien van het geavanceerde DFV (Dual Flow Valve) systeem. De McPherson coilover front-struts zijn uitgevoerd met mono-tube high performance sport schokdempers. Het upside-down systeem draagt bij aan een ultra stijve McPherson constructie, constante wielgeometrie en een geringe warmte ontwikkeling en slijtage in de schokdempers.


Naast de DFV technology zijn zowel de vóór als ook de achterschokdempers voorzien van rijhoogte verstelling en beschikken tevens over één externe verstelling voor het optimaal en naar persoonlijke wens afstellen van de compressie alsook de rebound demping karakteristieken.

De Mégane Trophy Road&Track suspension kits worden tevens voorzien van revolutionaire en geheel nieuw ontwikkelde composiet veren. De nieuwe Öhlins Mégane RS 275 Road&Track suspension kits verschaffen de Trophy versies een fenomenale wegligging, stuurprecisie, performance, tractie en handling.

 Voor meer gedetailleerde informatie en uitgebreide afstel 
 mogelijkheden alsook officiële Öhlins service faciliteiten 
 kunnen toekomstige Mëgane RS Trophy bezitters geheel 
 vrijblijvend kontakt opnemen met de suspension engineers
 van Madeno Racing.« back