Madeno Racing

crate washers pallet washers container washers
Madeno News

Home News Öhlins VW Golf VII GTI Road&Track suspension
2015.03.06

Öhlins VW Golf VII GTI Road&Track suspension


Öhlins heeft haar Road&Track suspension programma uitgebreid met een geheel nieuw ontwikkelde high-performance suspension kit voor de VW Golf VII GTI versies.

De hoogwaardige Öhlins Road&Track coilover suspension kit is ontwikkeld voor dagelijks gebruik maar is eveneens uitermate geschikt voor intensieve trackday deelname. De schokdempers zijn voorzien van het gepatenteerde DFV (Dual Flow Valve) systeem welke garant staat voor een superieure wegligging en handling waarbij geen enkele concessie behoeft te worden gedaan ten aanzien van het rijcomfort voor dagelijks gebruik.

Middels de verstelbare veerschotels is de rijhoogte zowel
- voor -  als ook  - achter-  geheel naar persoonlijke wens instelbaar. De speciaal ontwikkelde sportveren zijn voor-
en achter voorzien van een lineaire veerkarakteristiek.

Zowel de ingaande- alsook de uitgaande dempings-
karakteristiek van de sportschokdempers is middels één
externe verstelknop naar persoonlijke wens instelbaar.

De Golf VII GTI Öhlins suspension systemen zijn eveneens geschikt voor alle VW / Audi / Seat / Skoda modellen welke uitgerust zijn met hetzelfde VAG platform waabij de voorwielophanging voorzien is voor
montage van Ø 54.6mm schokdemper bodies.

Naast de levering en montage van de Öhlins VW Golf GTI suspension kits biedt Madeno Racing tevens een uitgebreid scala aan specialistische suspension technology services.

Voor trackday deelnemers biedt Madeno Racing exclusief track-side support voor het optimaal en naar persoonlijke wens afstellen van de complete setup van uw high-performance Golf GTI sportonderstel.


« back