Madeno Racing

crate washers pallet washers container washers
Madeno News

Home News Yokohama Ford Mustang met Öhlins racing suspension
2017.08.14

Yokohama Ford Mustang met Öhlins racing suspension


voor de Ford Mustang van Yokohama België welke is voorzien van een imponerende 5.0 ltr V8 Ford Motorsport krachtbron hebben de Madeno suspension engineers een hoogwaardig Öhlins racing suspension systeem ontwikkeld.de voorwielophanging is voorzien van nieuwe custom built McPherson struts met upside-down technology, externe olie reservoirs en 2-weg verstelbare demping. Voor optimale afstelling van het camber & caster zijn een nieuw type volledig verstelbare top mounts gemonteerd.

voor de achterwielophanging is een compleet coilover race-systeem ontwikkeld inclusief speciale onderste en bovenste schokdemper montage brackets. de superieure Öhlins TTX schokdempers beschikken over interne reservoirs en onafhankelijk 2-weg verstelbare demping.
Na een intensief testprogramma zal de Yokohama Mustang deelnemen aan de 24h van Zolder en het Belcar Endurance kampioenschap waarbij de Mustang zal worden bestuurd door de vaste rijders crew bestaande uit wielerlegende Tom Boonen, rally icoon Chris van Woensel en drijvende kracht achter het Yokohama Power Racing team Olivier Hermans. Tijdens de 24h van Zolder zal het drietal worden versterkt door routinier Mike Janssen.

Naast de ontwikkeling en produktie van de Öhlins racing suspension set zal Madeno tevens het suspension support tijdens alle tests en race events voor het Yokohama Ford team verzorgen.


« back