Madeno Racing

crate washers pallet washers container washers
Madeno News

Home News Öhlins STX Jaguar E-Type suspension
2017.09.26

Öhlins STX Jaguar E-Type suspension


naast de ultra high performance Öhlins TTX suspension kit hebben de Madeno suspension engineers voor de legendarische Jaguar E-Type nu tevens ook een Öhlins high performance STX suspension kit ontwikkeld.

de lichtgewicht aluminium Öhlins STX46 voorschokdempers zijn voorzien van een 46mm high performance zuiger, 16mm zuigerstang en beschikken over 1 externe versteller waarbij zowel de rebound alsook de compressie demping worden ingesteld.

                    

voor de achteras zijn  - 4 - hoogwaardige aluminium lichtgewicht STX46 coilover dempers ontwikkeld welke worden uitgerust met lineaire veren. Naast de rijhoogte verstelling beschikken de achterdempers eveneens over 46mm high performance zuigers, 16mm zuigerstangen en 1-externe versteller voor compressie & rebound demping control. De montage end- en cylinder eyes van zowel de voor als ook de achterdempers zijn voorzien van hoogwaardige motorsport kwaliteit uniballs.
 
                    

evenals de superieure Öhlins TTX kit verschaft de nieuwe STX suspension kit de E-type fenomenale rijeigenschappen, handling en stuurprecisie.

zowel de dempingskarakteristieken als ook de lineaire veren kunnen geheel naar de gewenste toepassing tailor-made worden afgestemd. Een specifieke setup voor Touring - Sport - Rally en Racing  applicaties zijn naar wens beschikbaar.

contact  Leo van der Maden  voor meer vrijblijvende informatie en gedetailleerde mogelijkheden.
T.  0031 (0)187 641144  /  E.  ohlins@madenoracing.com      


« back